Motorola XT420

  • IP55-normering
  • 8 kanalen vergunningsvrij
  • Robuust en Stijlvol Design

 169,95

Artikelnummer: f69abfb4e5a1 Categorie:

De Motorola XT420 is de opvolger van de zeer succesvolle Motorola XTNi portofoon met sterk verbeterde eigenschappen en optimale geluidskwaliteit . De Motorola XT420 blijft uitmuntende prestaties leveren in alle omstandigheden. Het bereik van deze portofoon is onder ideale omstandigheden tussen de 1 en 1,5 kilometer.

De Motorola XT420 is een vergunningsvrije portofoon  en heeft  de IP55-normering en heeft met succes Motorola's rigoureuze zware test doorstaan, waarbij zo’n 5 jaar aan intensief gebruik wordt nagebootst.  De Motorola XT420  is met zijn 8 kanalen en subcodes uitermate geschikte partner voor bouwplaatsen en industrieterreinen. De audio is luid en helder dankzij de krachtige ingebouwde 1500mW luidspreker en bij het wisselen van kanaal krijgt u een melding zodat u weet op welk kanaal u werkt.

Stand-by tijd 
Bij een portofoon is het natuurlijk belangrijk dat de accu lang mee gaat. U wilt immers in een noodsituatie niet zonder batterij komen te zitten. Bij de Motorola XT420 gaat dit wel goed. De accu van deze portofoon heeft namelijk een stand-by tijd tot wel 20 uur en de accu is een stuk sterker dan voorgaande modellen.

Robuust & Stylvol ontwerp
Deze portofoon van Motorola is zowel binnen als buiten uitstekend inzetbaar. De Motorola XT420 beschikt namelijk over een robuuste behuizing die tegen een stootje kan. Daarnaast is dit model IP55-gecertificeerd wat inhoudt dat de portofoon zowel stof- als waterdicht is. Handig wanneer de weersomstandigheden niet ideaal zijn.

Accu spaarstandstand
Een handige functie van de Motorola XT420 portofoon is de accu spaarstand. Wanneer u deze stand inschakelt, gaat de portofoon nog zuiniger om met de accu. Hierdoor wordt de levensduur verlengt en blijft u langer bereikbaar voor wanneer het echt nodig is.

Inhoud verpakking

  • 1 x Motorola XT420 portofoon
  • 1 x Accu
  • 1 x Snellader met houder
  • 1 x Riemclip
  • 1 x Handleiding
Fabrikant

Motorola

Zendvermogen

VOX Functie (Hands free)

Aantal Kanalen