J&R Logistics: gespecialiseerd in sneltransport

J&R Logistics is een kleinschalig koeriersbedrijf. Wij zijn al sinds 2005 actief. Na een jarenlange ervaring in de wereld van de logistiek hebben wij ons nu gespecialiseerd in sneltransport. Onder het motto ‘Uw vervoer is onze zorg’ vervoeren wij goederen van diverse soorten en maten door Nederland en heel Europa. Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle, flexibele en adequate afhandeling van uw vervoersopdracht.

pakketje

Interessante partner voor niet reguliere zendingen

Ook zijn wij een interessante partner voor zendingen die buiten het reguliere vervoer vallen. Zoals zendingen die extra aandacht nodig hebben of het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Hierbij kunt u denken aan delicate of kwetsbare goederen of voor zendingen met een hoge commerciële waarde. Gezien onze gunstige ligging in Noordoost Nederland en ons uitgebreide netwerk zijn wij gegarandeerd een interessante partner voor uw zendingen.

24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar

J&R Logisitics staat 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor de klanten. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 06 -2257 2068. Wij staan graag voor u klaar.

 

Snel een Offerte nodig?

Wilt u snel weten wat het u kost om uw pakket te verzenden?
Vult u dan het formulier in en u ontvangt van ons een offerte op maat per email!

     

    [honeypot website timecheck_enabled:true]

    * Is een verplicht veld